images.jpg

Olen kerännyt mieleeni paljon ajatuksia, mistä voisin taas kirjoittaa. Mieleeni päällimmäisenä tulee somen pinnallisuus etenkin naisten keskuudessa. Tätä hyvin vielä komppaa viime viikon #tissiviikko, jolla yritettiin vähentää naisten rintojen seksuaalisuutta jotenkin kummallisella tavalla laittamalla tisseistä kuvia nettiin. Ei toiminut, ei ainakaan kuvamateriaalin ja kommenttien puolesta, mitä katselin ja lueskelin. Kyllä ne rinnat on ihan eri asia naisilla kuin miehillä. 

images.jpg

Monesti selailen instagramia ja katselen 18-30-vuotiaiden naisten profiileja, jotka tulevat näkyviin selatessani hakufiidiä. Todella paljon kuvissa näkyy juuri sitä rintavarustuksen esittelyä, etenkin jos omistaa isot rinnat, ylimeikattuja kasvoja, tekoripsiä ja tekohiuksia. Aina kuvat on otettu niin, että siihen on poseerattu täysillä, vähän sillee että "Hei kaikki maailman miehet, huomatkaa minut, olen aito ja ihana sinkku.". Nojoo, parasta tässä on se, että kun joku ihan tavallinen mies kommentoi näihin kuviin vaikka "kaunis", niin nämä naiset eivät kiitä tai vastaa mitään miehelle, mutta jos naisen oma ystävä kommentoi jotain, niin sit JOKO kiitetään TAI yleensä vähätellään sitä omaa pärstätissikuvaa. 

öö.. jos ihminen laittaa itsestään kuvan nettiin (oletetaanhan me että se on ihmisen itsensä mielestä silloin hyvä kuva) niin miksi sitten ihminen itse vähättelee tätä omaa kuvaansa? Ja sitä olen pohtinut, että mitä nämä tissipärstänaiset hakevat näillä kuvilla netissä? Huomiota? Onko heillä huono itsetunto ja haluavat tykkäyksiä ja paljon kommentteja? En tiedä, mutta itse arvostan ainakin sitä oikeaa aitoutta ja aikuista lähestymistapaa somessa ja reaalimaailmassa. Onneksi minun omat ystäväni ja perheeni, sekä puolisoni ovat aidosti sellaisia kuin ovat ja arvostavat tätä samaa piirrettä minussakin.

Kiitos kaikille, jotka rakastavat minua tällaisena. Tunne on molemminpuoleinen. 

eb0f1ddf2b8ecbab969c0b688203e7bc.jpg