Friends.. ystävät.. toverit.. kaverit.. elämäni eläimet.. mitä näitä nyt onkaan. 

Ystävyyttä on monenlaista. On sellaista, pyytteentöntä ja ihanaa, molemminpuoleista ystävyyttä, joka antaa paljon ja jolle itse antaisin kaikkeni. Se on sellaista, että ystävä tekisi mitä vaan toisen puolesta. Ja tärkeintä siinä on se, että molemmat osapuolet tekisi toiselle niinkuin toivoisi itselleen tehtävän. Ystävyydessä on monia ihania asioita. On ihana, kun on ihminen, jonka on itse saanut valita vähän niinkuin perheenjäsenekseen ja hänen luokseen voi mennä ja olla täysin kuin kotonaan. Ei tarvitse kysellä lupaa mihinkään vaan voi lösähtää sohvalle tai itkeä keskellä yötä oven takana, ja ystävä avaa oven.

Oikea ystävä sanoo, jos jokin asia on vialla, jos hiukset on päin persettä tai naama on kuin petolinnun äiti. Ystävyys ei kaadu pieniin notkoihin. Ystävyys kestää isot ja pienet mäet. Ystävä nauttii elämäsi parhaat hetket kanssasi ja tukee, kun olet pohjalla.

Minun paras ystäväni on maailman luotettavin kapistus. Hän on ihana, lojaali ja empaattinen ihminen. Minulle hän on tärkeimpiä ihmisiä elämässäni enkä häntä suostu menettämään koskaan. Hänen kanssaan olen kokenut monet mutkat ja mäet, hypettänyt onnistumisen kokemuksia ja iloinnut täysillä. En vaihtaisi häntä mihinkään. Koskaan. Tämä ystäväni tuntee minut paremmin kuin kukaan, kja rakastan häntä täydestä sydämestäni. Hän on täydellinen kaikkine virheineen ja hyväksymme molemmat toisemme tällaisina kuin olemme. Voimme puhua kaikesta, voimme tehdä mitä vaan ja meillä on aina hauskaa yhdessä. Löydämme elämästä aina sen ilon, vaikka muuten menisikin päin persettä. 

IMG-20160429-WA0046.jpg

 

Minulla oli myös aivan täydellisen mahtava ystävä, jonka menetin äkillisesti vuonna 2008. Se oli elämässäni suurin shokki koskaan  ja tuntuu, että vieläkin, kun käyn tämän ystäväni haudalla, sydämeni hajoaa palasiksi. Olimme tunteneet koko pienen iikämme tämän ystäväni kanssa ja hän oli minulle kuin veli. En unohda häntä koskaan. 

Minulla on paljon myös ystäviä, joihin voin luottaa kuin kallioon ja joiden kanssa minulla on aina todella hauskaa. Ystäväni ovat jokainen aivan erilaisia ja jokaisessa on aivan mahtavia juttuja, hienoja puolia ja mahtavia luonteita. Ystäviä ilman ei tässä elämässä ois kyllä sillee mitään järkeä. 

 

"It's not easy love, but you've got friends you can trust
Friends will be friends
When you're in need of love they give you care and attention
Friends will be friends
When you're through with life and all hope is lost
Hold out your hand 'cause friends will be friends
Right till the end"

Queen - Friends will be friends

 

aaa.jpg