Kuinkas tämmöstä blogia oikeen pitäis alotella.. Hmm.. pitäis varmaan jotain itsestä kertoa, että työ saisitta mielikuvan siitä, millainen mursu se täällä kirjottelloo ja minkä tähen.

Tää mursu on 24-vuotias hoitoalalla työskentelevä ja opiskeleva turjake. Tää assuu Savossa. Tämän intohimona on suklaa ja kahvi (tässä pitäisi varmaan mainita fitness ja terveet elämäntavat, empä mainitse). Toisena tämä tykkää kyllä liikkuakin paljon vappaa-ajalla. Kuntosalilla reenaillaan kolomisen kertoo viikossa ja lenkillä käyään aina kun mahdollista, koska tää omistaa koiria kaks kipaletta. Tämä immeinen yrittää soppeutua mualimmaan semmosena kun on ja haluais kirjottoo blogia aiheista jotka tulloo mieleen silloin kun kirjoittamiselle on aikaa ja inspiraatiota. Ja jotta tämä teksti ei olisi niin kamalaa luettavaa, niin tämä oikeasti alkaa kirjoittaa ihan suomeksi tätä blogia, älkää peljätkö.

Elikkäs paljon liikkuva hoitoalalla työskentelevä nainen Kuopiosta täällä terppa! Rempseä savolainen luonne, jossa ripaus pippurisuutta ja avot; tämä akka on valamis. Ajattelin tosiaan aloittaa blogin kirjoittamisen, ihan vain omaksi ilokseni, jotta saisin väylän ja keinon pohtia minua kiinnostavia asioita. Tämän ensimmäisen blogikirjoituksen pohtimisaiheena voisi olla blogin kirjoittaminen.

Blogin kirjoittaminen on yleistynyt paljon viime aikoina. Katselin erilaisia blogin aloitus sivustoja, ja huomasin, miten paljon on blogeja eri aiheista. Suurimpina blogikirjoitusaiheina taitaa olla tämän hetkinen pinnalle noussut buumi Fitness, hyvinvointi ja leivonta. Myös puutarhan hoidosta tuntui olevan paljon blogeja. Itse ajattelin että oma blogini voisi olla vain omaa höpötystä oman elämän sisällön tuomista ajatuksista ja vähän niinkuin iloksi itselle. Kiva toki jos joku toinenkin lukee, mutta se ei oo pääasia. Blogien kirjoittamisella voi kuulemma tienata rahhaa.. Se ei kuitenkaan ole minun tarkoitukseni tässä hommassa, käyn ihan palakkatöissä muutenniin. Blogeista on tullut todellakin uusi tapa esitellä itseään ja kehuskellakin elämällään kaikille kaikesta. Blogeihin on helppo kaunistella elämäänsä, laittaa hienoja kuvia teksteineen, ottaa vähän timmistä kropasta kuvia ja laittaa kuva siitä hienosta aamupuurosta (joka oikeasti maistuu yhtä pahalle joka aamu, mutta se täytyy syödä koska #healthy #fitness #lifeisgood and so on..).

Joo kyllä, minäkin syön joka aamu puuroa joo ja #raejuusto kuuluu päivittäiseen ruokavaliooni, eikö olekkin jännittävää? (Noniin, ei ollut) Joten miksi laittaisin siitä kuvan tähän minun kämäiseen blogiini? Ymmärrän kyllä ruoanlaitto- ja leivontablogeissa, jos niissä on kuvia ruuasta, se vähän niinku kuuluu ideaan. Mutta että jos elämäsi sisältö on kuntosali ja healthy ja fitness jee niin ehkä sitten on hyvä ottaa kuva siitä #raejuustosta muistuttamaan sua siitä, että sä syöt joskus jotain.

Vai onko tämä kaikki blogeissa kuvien postaaminen ja oman elämän markkinointi hienona #healthy #fitness #raejuusto vain osa ihmisten epävarmuutta ja kasvavaa halua näyttää itsensä muille erilaisena kuin on? On niin in olla fitness just nyt ja syyä sitä raejuustoa aina, mutta missä ihmisen oma itsensä on? Ei se siellä raejuustopurkissa ole. Itsekin haluaisin olla aina niin #healthy ja terveellinen, urheilla ja liikkua, syödä hyvin ja voida vielä paremmin, MUTTA EI AINA JAKSA. Itse olen välillä kateellinen fitnessurheilijoille siitä, miten heillä on itsekuria tehdä kaikkensa saadakseen se kroppa YHDEKSI PÄIVÄKSI. Sitten kisojen jälkeen se on ohi ja taas voi lykkiä puurosta kuvia blogiin ja treenailla ja kirjoittaa blogia taas seuraavaan kisaan asti. Fitnessurheilijoiden kulttuuriin taitaa siis kuulua blogin kirjoitus. Se on ehkä tapa heillä käsitellä elämäänsä ja pitää yllä sitä kulissia miten kivaa se elämä on. Ja onhan se varmaan, en sitä sano. Itse olen niin mielihyvähakuinen ja lössykkä, että en kestäisi itse sitä rääkkiä vaikka haluaisinkin kokeilla. Ei minusta olisi siihen, ei ainakaan vielä.

 

Joo-o.. Hanat aukes näköjään tän kirjoittamisen suhteen. Toivottavasti kukaan ei loukkaannu näistä mun pohdinnoista, koska mä oon aina ollut ja tuun aina olemaan sitä mieltä, että antaa kaikkien tehdä oma elämä mieluisakseen haluamallaan tavalla.

 

Itse pyrin elämässäni olemaan paras versio juuri itsestäni, en ole täällä ketään miellyttääkseni, jos ei nappaa voi häippästä. Olen täällä vain ja ainoastaan itseäni varten.